211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΖΗΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ζηνα μακροπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Nέα συνεργασία – έκπληξη: Πέγκυ Ζήνα και Νίκος Μακρόπουλος μαζί επί σκηνής

Κέρδισαν για ακόμα μία σεζόν τις εντυπώσεις με τις χειμερινές τους εμφανίσεις, όμως ήρθε η ώρα να ετοιμάσουν την νέα σειρά εμφανίσεών τους. Πέγκυ Ζήνα και Νίκος Μακρόπουλος αποτελούν το επόμενο σχήμα έκπληξη της Άνοιξης και ετοιμάζονται να ανηφορήσουν προς τη συμπρωτεύουσα, αφού το σχήμα τους θα φιλοξενηθεί σε μεγάλη πίστα της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν, όμως η συνεργασία έχει ήδη γνωστοποιηθεί, και το μόνο βέβαιο είναι πως το νέο σχήμα έρχεται για να βάλει «φωτιά» στην πόλη. Η Πέγκυ Ζήνα, έπειτα από τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη στην πίστα του «Φωταέριο» ετοιμάζεται να μοιραστεί την σκηνή με έναν ακόμα άντρα καλλιτέχνη, που μάλιστα είναι πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος Μακρόπουλος πέρασε έναν μοναδικό χειμώνα με τον Αντύπα στον «Βοτανικό», όπου το σχήμα τους γνώρισε την απόλυτη αγάπη του κοινού, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Και τώρα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή και της συμπρωτεύουσας, με τη νέα του αυτή συνεργασία. Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν γράψει αμέτρητα… χιλιόμετρα στις πίστες όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία για να παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με απόλυτο κέφι, που είναι γεμάτο από τις αμέτρητες και τεράστιες επιτυχίες τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024