211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Συνεχίζει την επιτυχία με πλήθος επωνύμων

vrettos emfaniseis live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ MESSIAH

Ακόμα μία εβδομάδα άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων τελείωσε για τον Ηλία Βρεττό και το «Messiah». Ο τραγουδιστής με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο πρόγραμμα έχει ταράξει τα νερά της Αθήνας και έχει μετατρέψει την περιοχή του Κολωνακίου σε ένα από τα πιο hot στέκια της πόλης, αλλά και το νυχτερινό μαγαζί στον απόλυτο προορισμό για ξέφρενες νύχτες διασκέδασης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Έχοντας στα decks τον μοναδικό, Νίκο Μάρκογλου, ο τραγουδιστής παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα από όσα έχουμε συνηθίσει, με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, και όπως ήταν αναμενόμενο έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του κοινού που συρρέει να τον απολαύσει. Ανάμεσά τους και πολλές επώνυμες παρουσίες που και αυτή την εβδομάδα έδωσαν το παρών και άφησαν στα χέρια του αγαπημένου καλλιτέχνη τη διασκέδασή τους.

Κάπου ανάμεσα στο κατάμεστο μαγαζί, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Μάρκο Σεφερλή, τον οποίο βλέπουμε συχνά στα νυχτερινά στέκια της Αθήνας και που για ακόμη μία φορά πήρε το μικρόφωνο και χάρισε απλόχερα γέλιο στους θαμώνες, την Κατερίνα Στικούδη, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, τους VEGAS, τη Χριστίνα Σάλτη, τον Μάνο Γαβρά, τον Χάρη Σιανίδη, τον Θάνο Καληώρα, τον Κωντσαντίνο Παντζή, τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και την Τέτα Καμπουρέλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024