211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση για τη νίκη του Λευτέρη Πετρούνια

Χρήστος Μάστορας εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα είπε ο καλλιτέχνης για τον κουμπάρο του.

Το πρωί της Δευτέρας ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μία μεγάλη κατάκτηση για τον αθλητή. Φυσικά, ανάμεσα στους ανθρώπους που μίλησαν για εκείνον ήταν και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος είναι κουμπάρος του.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Μάλιστα, μόλις λίγος καιρός έχει περάσει από τη στιγμή που έγινε η βάφτιση της κόρης του αθλητή, την οποία βάφτισε ο τραγουδιστής.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο Χρήστος Μάστορας ανάρτησε μία φωτογραφία του κουμπάρου του και έγραψε: «Άλλη μια νίκη, άλλη μια διάκριση για έναν τύπο που κάνει τα αδύνατα δυνατά! Που πέρασε από φωτιά και σίδερο για να γίνει ατσάλι και τελικά δεν υπάρχει μέταλλο ή κράμα, λίθος η διαμάντι που να έχουν την αξία της ψυχής αυτού του σπουδαίου Ολυμπιονίκη! Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει, τις προσωπικές σου διακρίσεις που τις μοιράζεσαι με έναν ολόκληρο λαό και την υπερηφάνια που μας έχεις κάνει να νιώσουμε. Επόμενος στόχος το Παρίσι και ξέρω ότι είσαι από τώρα έτοιμος για την κορυφή! Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη δύναμη την συγκέντρωση και την τεχνική και στη δεύτερη είναι οι πραγματικοί καρποί όλων αυτών !!! Οι 3 γυναίκες της ζωής σου ❤️❤️
Σ’αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα!!! Πάντα δίπλα σου!».

Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση για τη νίκη του Λευτέρη Πετρούνια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024