211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακόμα δύο αγαπημένοι τραγουδιστές αποχωρούν από την Spicy!

romeo kalidis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

SPICY 2015 Μενιδιάτης – Καλίδης

Ομολογουμένως, η χρονιά αυτή δεν ήταν και η καλύτερη για την δισκογραφική εταιρεία, Spicy Music, αφού οι αποχωρήσεις που μέτρησε ήταν αρκετές. Και όσο κι αν προσπαθείς να αναπληρώσεις το κενό με άλλους καλλιτέχνες, δεν είναι ό, τι καλύτερο να χάνεις από την «οικογένειά» σου τα μέλη της, ιδιαίτερα όταν είναι και μεγάλα ονόματα. Ύστερα από την αποχώρηση της Έλλης Κοκκίνου και της Ελισάβετ Σπανού, σειρά είχε τον περασμένο Δεκέμβριο, η Στέλλα Καλλή, ενώ τώρα όπως όλα δείχνουν μόλις αποχώρησαν δύο ακόμα καλλιτέχνες.

Χρήστος Μενιδιάτης και Πάνος Καλίδης φαίνεται πως αποχώρησαν από τη δισκογραφική εταιρεία και έχουν σκοπό να προστεθούν στο δυναμικό της «Heaven», η οποία το τελευταίο διάστημα απέκτησε και το Νίκο Βέρτη. Βέβαια δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για αυτές τις εξελίξεις, ωστόσο όπως φαίνεται είναι θέμα ωρών να γίνει και αυτό.

Προς το παρόν, οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε δύο από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας. Ο Πάνος Καλίδης, εξακολουθεί να εμφανίζεται με τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Βασιλική Νταντά στην σκηνή του «CENTRAL LIVE», σε ένα σχήμα φωτιά, ενώ ο Χρήστος Μενιδιάτης θα πραγματοποιήσει το σαββατοκύριακο αυτό τις τελευταίες του εμφανίσεις στο «VOX» με την Στέλλα Καλλή και τον Γιώργο Γιαννιά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024