211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

7 επανεκτελέσεις αγαπημένων επιτυχιών που ακούσαμε αυτό το καλοκαίρι

Γιορτάζω 2021 στιχοι Θανος Καλλιρης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έχουν δώσει μια ξεχωριστή νότα στο καλοκαίρι μας. 

Οι επανεκτελέσεις παλιότερων επιτυχιών είναι μία από τις must επιλογές των καλλιτεχνών τα τελευταία χρόνια. Για ακόμα ένα καλοκαίρι, πολλοί είναι οι τραγουδιστές που επέλεξαν να μας συστήνουν υπό νέο ήχο, παλιά αγαπημένα τραγούδια, είτε δικά τους είτε άλλων τραγουδιστών.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω εφτά από τα πι0 αγαπημένα τραγούδια που ξανά ακούσαμε το τελευταίο διάστημα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

7 επανεκτελέσεις αγαπημένων επιτυχιών που ακούσαμε αυτό το καλοκαίρι

1.Το Καραβάνι Στέλιος Ρόκκος

Το «Καραβάνι» του Στέλιου Ρόκκου, η μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη που είχε κυκλοφορήσει 27 χρόνια πριν στο δίσκο «Σμαράγδια Και Ρουμπίνια», μάς επανασυστήνεται σε μια άλλη εκδοχή από τον Dj Pietro.

2.Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο Κέλλυ Κελεκίδου

Ήταν 1992 όταν η Κατερίνα Κούκα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο» που αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο χαρακτηριστικές της επιτυχίες. Το τραγούδι έχει συνδεθεί με τη φωνή της, όμως τώρα, 30 χρόνια μετά, η Κέλλυ Κελεκίδου το ερμηνεύει ξανά και μας συστήνει μία σύγχρονη και ανεβαστική διασκευή του που μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven Music.

3.Τώρα Δεν Αντέχεις Naya

Η Naya μάς παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τώρα Δεν Αντέχεις», του τραγουδιού που έχει συνδεθεί απόλυτα με την Ελένη Καρουσάκη, που πρώτη το τραγούδησε, αλλά και τη δεκαετία των 90s.

4.Αχ καρδούλα μου Γιώργος Βέρος

Πρόκειται για ένα παλιό τραγούδι, σε μουσική του Χάρη Καλούδη και στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου, που ερμήνευσε ο Σταμάτης Γονίδης πριν από 21 χρόνια για πρώτη φορά.

5.Γιορτάζω 2021 Θάνος Καλλίρης 

Ηε νέα εκδοχή της κλασικής του 90s επιτυχίας που ακούγεται δυναμικά μέχρι και σήμερα, σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Bauer Merza.

6.Σπάω τα ρολόγια Τριαντάφυλλος 

Το 1990 ο Τριαντάφυλλος κυκλοφόρησε τον τρίτο του δίσκο με τίτλο «Η αγάπη δεν περνάει». Ανάμεσα στα κομμάτια του δίσκου και το τραγούδι «Σπάω τα ρολόγια» που τελικά αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο διαχρονικές επιτυχίες του. Τώρα, 22 χρόνια αργότερα, το τραγούδι του επανακυκλοφορεί και επισφραγίζει και τη νέα του συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music.

7.Πού θα πας Ηλίας Βρεττός 

Πρόκειται για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του 1998, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού, που ερμήνευσε πρώτος ο Βαλάντης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024