211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΧΟΛΙΔΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ FRANGELICO 2015

χολιδης μενιδιατης frangelico
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Frangelico 2015: Χολίδης – Μενιδιάτης μαζί σε μία συνεργασία φωτιά!

Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης αποτελούν αμφότεροι μεγάλα χαρτιά της νυχτερινής ζωής, αλλά και της λαϊκής δισκογραφίας. Μία συνεργασία λοιπόν μεταξύ τους μόνο απεριόριστη χαρά θα μπορούσε να χαρίσει στους απανταχού γλεντζέδες της Αθήνας, αλλά και στο κοινό τους. Και η ώρα αυτή έφτασε, αφού οι δυο τους θα μοιράζονται από κοινού την πίστα του «Frangelico» σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορεί οι δύο καλλιτέχνες να κουράστηκαν αρκετά με τις χειμερινές τους εμφανίσεις, όμως αυτό δεν στέκεται εμπόδιο από το να χαρίζουν στο κοινό τους ατελείωτες βραδιές διασκέδασης από εδώ και στο εξής. Ο Χρήστος Χολίδης, που τελείωσε τις νυχτερινές του εμφανίσεις μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, θα συνεχίσει τη συνεργασία με το νυχτερινό κέντρο «Frangelico», αφού εκεί εμφανιζόταν και τους προηγούμενες μήνες με τον Σταμάτη Γονίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Από τη  μεριά του, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ρίχνει αυλαία στις χειμερινές εμφανίσεις του την εβδομάδα αυτή. Έπειτα από έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα, όπου ο ίδιος με την Στέλλα Καλλή και τον Γιώργο Γιαννιά διατήρησαν το «VOX» στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού, αλλάζει στέκι και συνεχίζει να μας χαρίζει την απόλυτη διασκέδαση, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό τους να απολαύσει και πάλι ζωντανά μαζί.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024