211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΝΔΗ ΡΟΚΚΟΣ ΘΕΑ

ΘΕΑ live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεργασία- έκπληξη! Δέσποινα Βανδή και Στέλιος Ρόκκος μαζί στο «ΘΕΑ»

Δύο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δύο καλλιτέχνες που μετρούν πολλά χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και η εμπειρία τους στις πίστες είναι ομολογουμένως τεράστια, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους επί σκηνής μετά το Πάσχα. Δέσποινα Βανδή και Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζονται να χαρίσουν ανεπανάληπτες βραδιές στο κοινό, με μία συνεργασία που κανείς δεν θα περίμενε να ακούσει, ωστόσο αποτελεί μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές τους.

Η συνεργασία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, όμως οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν το μεγάλο ραντεβού με το κοινό τους λίγο μετά το Πάσχα, στη σκηνή του «ΘΕΑ», ανεβάζοντας για τα καλά το κέφι στην παραλιακή. Η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως η συμφωνία έχει κλείσει και οι δύο καλλιτέχνες έχουν δώσει τα χέρια.

Προς το παρόν, και οι δύο είναι απορροφημένοι με τις εμφανίσεις τους, αφού η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να ανηφορήσει προς την συμπρωτεύουσα μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο για μια σειρά εμφανίσεων, που θα ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα στη σκηνή του «Έναστρον» με τον Βασίλη Καρρά, την Αμαρυλλίς και τον Τάκη Ζαχαράτο. Όπως όλα δείχνουν, οι δύο καλλιτέχνες δεν θα ξεκουραστούν για πολύ, αφού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024