211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Θηβαίος: Η φωνή του είναι ένα… εκ γενετής ελάττωμα

θηαβαιοσ 2015 επιτυχίες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χρήστος Θηβαίος – Εμφανίσεις

Στη  εκπομπή «Join Us» και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε πρόσφατα ένας από τους αγαπημένους και σπουδαιότερους εκπροσώπους του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, ο Χρήστος Θηβαίος. Ο ερμηνευτής μίλησε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της ζωής του που μέχρι τώρα δεν είχαμε ακούσει ξανά. Ανάμεσα σε αυτές, το γεγονός ότι η βραχνή του φωνή, που τόσο έχει αγαπήσει το τεράστιο κοινό του, είναι στην πραγματικότητα ένα ελάττωμα και μάλιστα εκ γενετής.

Για την ακρίβεια, το πρόβλημα βρίσκεται στις φωνητικές χορδές του, ωστόσο, αυτό ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στην πορεία της καριέρας του. Στη συνέχεια ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις καλλιτεχνικές ρίζες της οικογένειά του, αφού οι γονείς του ήταν καλλιτέχνες και φυσικά μεγάλωσε με τις αντίστοιχες καταβολές, οπότε η ενασχόληση με την μουσική ήταν για τον ίδιο, μονόδρομος, παρότι οι γονείς του δεν ήθελαν να μπει στο χώρο του θεάτρου ή της μουσικής.

Οι αποκαλύψεις του ερμηνευτή δεν τελείωσαν εκεί, αφού ανέφερε πως τον μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι, σε ένα κοινόβιο όπου μεγάλωσε.  Μάλιστα, ο ίδιος μέχρι και μεγαλύτερη ηλικία θεωρούσε την κατάσταση αυτή ως φυσικά, αφού είχε μεγαλώσει με ένα τέτοιο πρότυπο ως φυσιολογικό. Τέλος, αναφέρθηκε στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει, μέσα στους τρεις διαφορετικούς γάμους που έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024