211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης: Αναβλήθηκε η εμφάνισή του στο «Block Club»

xolidis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χρήστος Χολίδης 2015

Και ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα για ένα ανεπανάληπτο live με τον Χρήστο Χολίδη, που διοργάνωνε ο ραδιοφωνικός σταθμός 89,8 Δρόμος fm, στο «Block Club» του Μικρολίμανου, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνιση του αυτή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, ο λόγος δεν ήταν πολύ σοβαρός, αλλά μία απλή ίωση που ταλαιπωρούσε τον καλλιτέχνη, ωστόσο ο Χρήστος Χολίδης αναγκάστηκε να περάσει κάποιες ώρες νοσηλευόμενος, αλλά και έκανε τους θαυμαστές του να χάσουν μία λαμπερή και διασκεδαστική βραδιά μαζί του.

Η ζωντανή εμφάνιση του τραγουδιστή ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή, 1 Μαρτίου, ωστόσο, το ατυχές και απρόβλεπτο γεγονός ανάγκασε τον Χρήστο Χολίδη να μείνει μακριά από το κοινό του. Το νυχτερινό μαγαζί, με ένα post στο Facebook, πληροφόρησε τον κόσμο για την ακύρωση και ευχήθηκε περαστικά στον αγαπημένο καλλιτέχνη. Ελπίζουμε η ανάρρωση να είναι σύντομη, και να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης, αφού την εβδομάδα αυτή έριξε αυλαία και η σειρά εμφανίσεών του με τον Σταμάτη Γονίδη, στην πίστα του «Frangelico».

Όσο για το «Block Club», συνεχίζει τις live εμφανίσεις τις Κυριακές, με απόλυτη επιτυχία. Την ερχόμενη Κυριακή, το μαγαζί θα γιορτάσει την Ημέρα της γυναίκας με τον Νίκο Μακρόπουλο σε μια μοναδική βραδιά, αφού ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξέρει καλά πώς να ανεβάζει το κέφι στα ύψη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024