211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Μιλά πρώτη φορά για το παιδί του

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αντώνης Ρέμος 2015 Νέα

Λίγο καιρό πριν έγινε για πρώτη φορά πατέρας κι πλέον η ευτυχία του Αντώνη Ρέμου φαίνεται να ολοκληρώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής του. Παρά την τεράστια επαγγελματική του επιτυχία, το θαύμα στην ζωή του είναι ο ερχομός της κόρης του και μόνο, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Το Πρωινό», ενώ τα συναισθήματα που γεννήθηκαν μέσα του ύστερα από αυτή την εμπειρία, ασύγκριτα και απερίγραπτα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μπορεί να εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στην πίστα του «Διογένης Studio» μαζί  με τον Γιάννη Ζουγανέλη και  την Μελίνα Ασλανίδου, μπορεί να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά coach σε ένα από τα πιο επιτυχημένα talent shows, το The Voice, ωστόσο η μεγαλύτερη ευτυχία του για την φετινή σεζόν ήταν η στιγμή που ο γιατρός του είπε «Έλα να σε κάνω  πατερά».

Όσο για τα συναισθήματα που ένιωσε, από τη στιγμή που έγινε πατέρας και έπειτα, ο ίδιος ανέφερε πως είναι αδύνατο να τα περιγράψει με λόγια, αφού αν κάποιος δεν το έχει ζήσει, δεν μπορεί να αντιληφθεί τη μοναδικότητά τους. Ο διάσημος καλλιτέχνης περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του και δεν το κρύβει, δηλώνοντας πως είναι απόλυτα ευτυχισμένος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024