211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ – HALF NOTE

ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ψαραντώνης: Για 5 μοναδικές εμφανίσεις στο «Half Note»

Κατάφερε από τα Ανώγεια της Κρήτης να μεταφέρει την κρητική μουσική παράδοση παντού, να συνδυάσει με τον μοναδικό του τρόπο το παλιό και το σύγχρονο και να παραμείνει στο πέρασμα του χρόνου ένας από τους πιο χαρισματικούς καλλιτέχνες που έχουμε ποτέ συναντήσει. Ο Ψαραντώνης έχει αγαπηθεί απεριόριστα από το κοινό του, που ανυπομονεί κάθε φορά για την επόμενη εμφάνισή του.

Τη φορά αυτή, ο κορυφαίος μουσικός θα χαρίζει 5 μοναδικές βραδιές στους θαυμαστές του, από τη σκηνή του «Half Note Jazz Club». Η μεγάλη έναρξη των εμφανίσεων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 6 Μαρτίου, και για πέντε συνεχόμενες βραδιές, μέχρι τις 10 Μαρτίου. Μαζί του στη σκηνή θα τον συνοδεύουν η Νίκη Ξυλούρη και ο Γιάννης Παξιμαδάκης με το λαούτο του.

Η φήμη του τραγουδιστή και του έργου του φυσικά δεν περιορίζεται στην Ελλάδα αλλά έχει περάσει τα σύνορα εδώ και πολλά, πράγμα καθόλου παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς το τεράστιο ταλέντο που κουβαλά. Αυτό αποδεικνύεται από τις πολλές συμμετοχές του σε διεθνή φεστιβάλ, ήδη από την δεκαετία του ’80. Μάλιστα, στο διεθνές φεστιβάλ ροκ «All Tomorrow’s Parties» της Αγγλίας, είχε προσκληθεί από τον ίδιο τον Nick Cave, ο οποίος το διοργάνωσε και τον αποτελεί μεγάλο φαν του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024