211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων για Σταμάτη Γονίδη – Χρήστο Χολίδη!

frangelico 2015 live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΓΟΝΙΔΗΣ  ΧΟΛΙΔΗΣ FRANGELICO ΑΥΛΑΙΑ

Ύστερα από πέντε ολόκληρους μήνες απόλυτης επιτυχίας, φιλοξενούμενοι στην πίστα του «Frangelico», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης έφτασε η ώρα να τελειώσουν τη σειρά εμφανίσεών τους. Ένα σχήμα που αγαπήθηκε όσο λίγα στη φετινή νυχτερινή Αθήνα, και μάλιστα με την ολοκλήρωσή του από την εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, σε ένα κέντρο που ξέρει καλά να κάνει τον κόσμο του να περνά αξέχαστες βραδιές, έφτασε η ώρα να ρίξει αυλαία, προς απογοήτευση πολλών.

Έτσι, το ερχόμενο διήμερο εμφανίσεων, 27 και 28 Φεβρουαρίου, θα είναι και το τελευταίο για το αγαπημένο σχήμα, που θα κλείσει τον κύκλο του μαζί με το τέλος της εποχής. Και το μόνο βέβαιο, είναι πως και οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την απόλυτη διασκέδαση του κοινού, σε δύο μοναδικές εμφανίσεις που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.

Το φινάλε της φετινής σεζόν τους θα είναι ένα από τα πιο δυναμικά, όπως άλλωστε ήταν και όλο το διάστημα των εμφανίσεών τους. Οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν τα τελευταία «ραντεβού» με το κοινό τους, θα ενώσουν για τελευταία φορά τις μοναδικές φωνές τους αλλά και την απίστευτη μεταξύ τους χημεία για να μας κάνουν να… πετάξουμε μαζί τους για δύο υπέροχα, μοναδικά βράδια.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024