211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ – MESSIAH

vrettos live emfaniseis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Hλίας Βρεττός: Ξεκινά εμφανίσεις στο «MESSIAH ON STAGE»

Με έναν διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα καλεί πλέον το κοινό του να διασκεδάσει ο Ηλίας Βρεττός, και μέσα από αυτό έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία. Ύστερα από το τέλος του tour του «The real live experience», σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται να μας συστήσει την πρωτοποριακή αυτή ιδέα του και στην πρωτεύουσα, και συγκεκριμένα στην καρδιά του κέντρου της, το Κολωνάκι.

Από την Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, ο Ηλίας Βρεττός ξεκινά τις εμφανίσεις αυτές, στη σκηνή του ανανεωμένου «MESSIAH ON STAGE», και αναμένεται να προκαλέσει πανικό στο κέντρο της Αθήνας με το διασκεδαστικό πρόγραμμά του. Μαζί του on stage, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του LAMPSI FM 92,3 Νίκος Μάρκογλου, που βρίσκεται στα decks και τον συνοδεύει.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι δύο καλλιτέχνες θα προσφέρουν στον κόσμο ατελείωτες βραδιές κεφιού, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα όπου το ξεχωρίζει η συνύπαρξη των live εκτελέσεων και του dj set, δημιουργώντας ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα που προσφέρει εγγυημένη διασκέδαση. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη, και η διασκέδαση παραμένει στο κόκκινο κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς. Αναμφισβήτητα, ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για όσους θέλουν να έρθουν στο… τσακίρ κέφι και να περάσουν μια νύχτα γεμάτη κέφι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024