211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πότε ρίχνουν αυλαία Νίκος Βέρτης – Ελένη Φουρέιρα;

βερτης εμφανίσεις 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Βέρτης – Ελένη Φουρεϊρα Τελευταίες Ειδήσεις

Ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα της φετινής σεζόν κάνει πια τις τελευταίες εμφανίσεις του, και χαρίζει στο κοινό τις τελευταίες βραδιές διασκέδασης. Νίκος Βέρτης και Ελένη Φουρέιρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό από τη σκηνή του «Κέντρου Αθηνών» και αφήνουν στον κόσμο ευχάριστες αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Ωστόσο, ήρθε η ώρα για το τέλος των εμφανίσεων αυτών, που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό.

Ο Νίκος Βέρτης, αποτελεί εδώ και χρόνια, σταθερή αξία στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, έχοντας το δικό του τεράστιο κοινό, να τον ακολουθεί φανατικά σε ό,τι κι αν κάνει. Από την άλλη, η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα επί σκηνής, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, αλλά και οι επιτυχίες της ακολουθούν η μία την άλλη, και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Έτσι, η συνύπαρξή τους επί σκηνής δεν θα μπορούσε, παρά να είναι μια από τις πιο hot συνεργασίες της φετινής σεζόν.

Και φυσικά, ο κόσμος ανταποκρίθηκε, δημιουργώντας το αδιαχώρητο κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «Κέντρο Αθηνών». Πλέον όμως, ήρθε η στιγμή να βιαστούν όσοι δεν πρόλαβαν μέχρι τώρα να τους απολαύσουν, αφού το σχήμα ρίχνει αυλαία την 1η Μαρτίου. Την είδηση έκαναν γνωστή οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου, ενημερώνοντας μάλιστα το κοινό πως την τελευταία εβδομάδα το κέντρο θα παραμείνει ανοιχτό και την Παρασκευή (27/2).

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024