211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ

xaris kostopoulos 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χάρης Κωστόπουλος: Επιστρέφει δυναμικά με νέο κομμάτι

Μας έχει συνηθίσει σε τεράστιες χορευτικές επιτυχίες, αφού τα κομμάτια του είναι πάντοτε άκρως ανεβαστικά και δημιουργημένα μονάχα για να εκτοξεύουν το κέφι στο «κόκκινο». Και για ακόμα μια φορά, ο Χάρης Κωστόπουλος ετοιμάζεται να κάνει πάλι το ίδιο και να μας χαρίσει ένα νέο μοναδικό κομμάτι, λίγο μόλις καιρό μετά τη συνεργασία του με τους Knock Out και το επιτυχημένο ντουέτο τους «Όσο με πληγώνεις», που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Η μεγάλη αυτή δισκογραφική επιστροφή του αγαπημένου καλλιτέχνη αναμένεται να γίνει πολύ δυναμικά, υπό τον διασκεδαστικό ήχο του κομματιού «Η καταστροφή μου». Το νέο τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει από την Digital Ray Records, είναι σίγουρο πως θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές κεφιού, αλλά και θα μας κάνει να χορέψουμε ασταμάτητα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, παράλληλα με τις προετοιμασίες για το νέο αυτό κομμάτι, ξεκίνησε και τις εμφανίσεις του στο «Caramela Live», αφού προστέθηκε στο απόλυτο σχήμα της φετινής χειμερινής διασκέδασης. Ο ίδιος μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη, τον Σάκη Αρσενίου, τον Κυριάκο Κυανό, τον Δημήτρη Καραδήμο αλλά και τους Knock Out, χαρίζουν στο κοινό ατελείωτο κέφι και διασκέδαση, πράγμα για το οποίο φυσικά και ανταμείβονται, αφού το μαγαζί κάθε φορά είναι κατάμεστο από τον κόσμο που θέλει να συμμετέχει στο δικό τους μοναδικό πάρτι.Τη χειμερινή σεζόν 2015-2016 ο Χάρης Κωστόπουλος θα τραγουδήσει στο κέντρο North Live stage

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024