211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Δες το εντυπωσιακό της act στο φετινό MadWalk

Ελένη Φουρέιρα εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε για ακόμα μία χρονιά. 

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project (φέτος έκλεισε τα 10 χρόνια «ζωής» του σαν θεσμός) προβλήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Mega, λίγες μέρες αφού πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Η Ελένη Φουρέιρα, όπως και πολλές άλλες χρονιές άλλωστε, ήταν μία από τις καλλιτέχνιδες που ανέβηκαν στη σκηνή και παρουσίασαν το act τους.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Συγκεκριμένα, η διάσημη Ελληνίδα performer τραγούδησε και χόρεψε το «Light It Up» παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Celia Kritharioti και φυσικά έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Φυσικά, στη σκηνή εμφανίστηκαν και πολύ ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες, με κορυφαίο τον Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που ανέβηκε στο stage. Δες στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια, τον φετινό χειμώνα, επρόκειτο να επιστρέψει στις πίστες και μάλιστα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, μια συνεργασία που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και ανυπομονούσαμε. Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματά της μετά την επάνοδο της κανονικότητας στις ζωές μας.

Ελένη Φουρέιρα: Δες το εντυπωσιακό της act στο φετινό MadWalk

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024