211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Μιλά για τον Παντελή Παντελίδη

antzela dimitriou emfaniseis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι δήλωσε τελευταία η Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες, που εδώ και χρόνια ξεχωρίζει για την ειλικρίνεια και τον ξεκάθαρο χαρακτήρα της. Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού δεν φοβάται να πει τη γνώμη της δημοσίως, και αυτή τη φορά το έκανε ξανά, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον Παντελή Παντελίδη, όταν βρέθηκε στο Ougachallenge και μίλησε αποκαλυπτικά για πολλά θέματα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο «Έμπατη North Δημητρίου» με τον Σπύρο Σπυράκο και την Έλενα Γκρέκου, ρωτήθηκε για τον Παντελή Παντελίδη και απαντώντας, τον χαρακτήρισε ως ένα… κακέκτυπο του Νότη Σφακιανάκη. Μάλιστα, σχολίασε πως ο λαϊκός τραγουδιστής προσπαθεί να αντιγράψει την ταυτότητα του Νότη, κάτι που μελλοντικά δεν θα του βγει σε καλό.

Φυσικά, για τον τελευταίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αποκαλώντας τον τραγουδισταρά, επαναστάτη και μαγκάκι. Ούτως ή άλλως είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφει η Άντζελα για τον ίδιο. Οι αποκαλύψεις όμως της τραγουδίστριας δεν τελείωσαν εκεί, αφού ερωτώμενη αν έχει βγει ποτέ στην πίστα χωρίς εσώρουχο, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που κάνει πάντα, αφήνοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με… ανοιχτό το στόμα. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα μίλησε για ακόμα μια φορά χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές αποδεικνύοντάς μας και πάλι, πόσο ακομπλεξάριστη και ειλικρινής είναι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024