211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιά με live streaming συναυλία από το «Παλλάς»

Άννα Βίσση εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική εορταστική βραδιά από την αγαπημένη τραγουδίστρια. 

Κοντά στο κοινό της με ένα μοναδικό live streaming concert είναι η Άννα Βίσση τη φετινή Πρωτοχρονιά, από το θέατρο «Παλλάς», στις 21:00. Μία μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live αναμετάδοση για όλο τον κόσμο, όπου εκείνη θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες και διαχρονικές της επιτυχίες αλλά και διασκευές τους.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

«Κι’έτσι η πρώτη μέρα του νέου χρόνου μας βρίσκει παρέα …Εύχομαι σε αυτό το live streaming να μεταδώσουμε ο ένας στον άλλο ξεγνοιασιά που τόσο μας λείπει και αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά που όλοι περιμένουμε και να μοιραστούμε μουσική που αγαπάμε ! Θέλω να ξεχαστούμε τραγουδώντας μόνο για Αγάπη ❤️ …οι συνεργάτες μου κι’εγώ σας περιμένουμε στο υπέροχο Παλλάς ,που προσωπικά μου ξυπνάει τις πιο υπέροχες αναμνήσεις …», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που έκανε. 

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Παράλληλα, έχει γίνει ήδη γνωστό πως την Άννα Βίσση θα δούμε και τηλεοπτικά στον τελικό του J2US, στο οποίο η Δέσποινα Βανδή είναι κριτής, πραγματοποιώντας μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις του ελληνικού τραγουδιού. Βρες εδώ όλες τις λεπτομέρειες. 

Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιά με live streaming συναυλία από το «Παλλάς»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024