211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποτέ τελειώνουν οι εμφανίσεις των Μαζωνάκη- Παντελίδη- Πάολα;

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΠΑΟΛΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Μπορεί όλα τα ωραία κάποτε να τελειώνουν, ωστόσο οι εμφανίσεις του σχήματος του «Teatro Music Hall», θα κρατήσουν ακόμα αρκετό καιρό, προκειμένου να μας χαρίσουν μερικές στιγμές ακόμα απόλυτης διασκέδασης και κεφιού. Γιώργος Μαζωνάκης, Παντελής Παντελίδης και Πάολα έχουν απογειώσει τη διασκέδαση στα ύψη και σίγουρα όταν ρίξουν αυλαία θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό στην αθηναϊκή νύχτα.
Για πότε όμως είναι προγραμματισμένο το τέλος των εμφανίσεών τους; Σύμφωνα με το newspistol.com, οι τρεις καλλιτέχνες θα μας χαρίζουν ακόμα ευχάριστες βραδιές, αφού το τέλος των εμφανίσεων έχει καθοριστεί στις αρχές του Απριλίου. Ακόμα δύο μήνες μένουν για να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης με ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο προκαλεί κυριολεκτικά πανικό.

O Παντελής Παντελίδης, είναι ο μόνος που έχει προχωρήσει ήδη στην επόμενη συμφωνία για ζωντανές εμφανίσεις, αφού λίγο μετά το τέλος αυτών, θα ξεκινήσει τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα στην πίστα του «Fantasia». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αφού όπως πάντοτε, έτσι και τώρα, η συνεργασία του είναι καλά μελετημένη για να κάνει το κοινό του να ανυπομονεί! Στις εμφανίσεις του αυτές, το κοινό θα ακούσει για πρώτη φορά ζωντανά και τα τραγούδια του νέου του δίσκου, του β’ μέρους του δίσκου «Πανσέληνος Και Κάτι».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024