211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Mε ένα post αποκάλυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα

Κωνσταντίνος Αργυρός που τραγουδαει κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα δουλειά που θα γνωρίσουμε πολύ σύντομα!

Μπορεί να μην τον βλέπουμε σε κάποια πίστα φέτος, μπορεί να μην απολαύσαμε τελικά την πολυαναμενόμενη συνεργασία του επί σκηνής με την Ελένη Φουρέιρα – ωστόσο ευελπιστούμε να την δούμε στο μέλλον – σε κάποια πίστα του ομίλου Μπερτάκη, όπως είναι το Τeatro ή το Fantasia, αλλά σίγουρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν σταματά να μας χαρίζει νέο υλικό, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Για την ακρίβεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μόλις ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του νέου του τραγουδιού, και είναι έτοιμος να μας το συστήσει πολύ σύντομα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία από το στούντιο και έγραψε στη λεζάντα: «Μόλις τελείωσε η εγγραφή και κάτι καινούργιο έρχεται!
Είμαι τόσο χαρούμενος που σε λίγες μέρες μέσα απο νότες, λέξεις και εικόνες θα ταξιδέψουμε μαζί σε ένα απο τα πιο ειλικρινή τραγούδια που έχω πει και ελπίζω να το αγαπήσετε και να το τραγουδάμε παρέα!

“If you don’t sacrifice for what you want, what you want becomes the sacrifice” #New #Song #ThaMaiEdo #IllBeHere #Together». Σύμφωνα με τα hashtags που έχει χρησιμοποιήσει, ο τίτλος του νέου του τραγουδιού φαίνεται να είναι «Θα μαι εδώ» και ανυπομονούμε να το ακούσουμε!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Mε ένα post αποκάλυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024