211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Κυκλοφόρησε το video clip του «Εμένα Να Ακούς»

Νίκος Οικονομόπουλος εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα του επιτυχία μόλις οπτικοποιήθηκε

Μια νέα επιτυχία μας σύστησε ο Νίκος Οικονομόπουλος πριν από λίγες μέρες με τίτλο «Εμένα να ακούς» και τώρα κυκλοφορεί και το βίντεο κλιπ της επιτυχίας!

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τη μουσική του τραγουδιού που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο κλίπ που το συνοδεύει πλέον υπογράφει ο Αλέξανδρος Κωστελίδης.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω τη νέα αυτή δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη που μόλις κυκλοφόρησε. Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα; θα ακούσουμε σύντομα κάποια νέα κυκλοφορία; Αυτό και το «Σκάσε ένα φιλί» είναι οι δύο κυκλοφορίες του από τη σχετικά νέα δισκογραφική του εταιρεία, Heaven, και σίγουρα θα συμπεριληφθούν στον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο που θα έρθει το επόμενο διάστημα. Και φυσικά, οι θαυμαστές του περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τις νέες αυτές κυκλοφορίες, που θα τους κρατούν συντροφιά μέχρι τη στιγμή που θα δούμε τον καλλιτέχνη και πάλι σε κάποια πίστα. Η συνεργασία με το Fantasia τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των συνθηκών, όμως ευελπιστούμε να την δούμε σύντομα.

Νίκος Οικονομόπουλος: Κυκλοφόρησε το video clip του «Εμένα Να Ακούς»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024