211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αχ Και Να Σ Έβλεπα: Ο Δημήτρης Καραδήμος επιστρέφει με νέο τραγούδι

Αχ Και Να Σ Έβλεπα στιχοι Δημητρης Καραδημος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

«Αχ Και Να Σ Έβλεπα» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που έρχεται τις επόμενες μέρες από τον Δημήτρη Καραδήμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μένει κοντά στο κοινό του δισκογραφικά, παρά τους δύσκολους καιρούς, και ετοιμάζεται να προσθέσει στη λίστα με τις επιτυχίες του ακόμα μία.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Backstage από τα γυρίσματα του video clip του νέου μου τραγουδιού που έρχεται σε λίγες ημέρες από την @spicymusic_official Περάσαμε υπέροχα και είμαι πραγματικά ευγνώμων που συνεργάστηκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι με εμένα και την ομάδα μου, προκειμένου να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Περιμένω πως και πως για να σας το παρουσιάσω όπως επίσης και όλους τους συντελεστές του», αυτά ήταν τα λόγια του καλλιτέχνη κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram κάνοντας γνωστή τη νέα αυτή κυκλοφορία. 

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Τόνυ Μαυρίδη, τους στίχους έχει γράψει ο ίδιος ο Δημήτρης Καραδήμος, ενώ η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ είναι του Άλεξ Κωνσταντινίδη. Από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα ακούμε το νέο τραγούδι σε επιλεγμένα ραδιόφωνα της χώρας.

Αχ Και Να Σ Έβλεπα: Ο Δημήτρης Καραδήμος επιστρέφει με νέο τραγούδι

 

View this post on Instagram

 

Backstage από τα γυρίσματα του video clip του νέου μου τραγουδιού που έρχεται σε λίγες ημέρες από την @spicymusic_official Περάσαμε υπέροχα και είμαι πραγματικά ευγνώμων που συνεργάστηκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι με εμένα και την ομάδα μου, προκειμένου να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Περιμένω πως και πως για να σας το παρουσιάσω όπως επίσης και όλους τους συντελεστές του 📽️ 🎬 🎼 #karadimos #dimitriskaradimos #videoclip #backstage #singing #newproject #newsong #comingsoon #spicymusic 🎶 💪 🎤

A post shared by Dimitris Karadimos (@dimitriskaradimos) on

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024