211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Καραδήμος: Η εμφάνιση του τραγουδιστή στο «ΦΜ Live»

karadimos live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δημήτρης Καραδήμος τελευταίες ειδήσεις

Στο πλατό της εκπομπής «ΦΜ Live» παραβρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Καραδήμος, που το τελευταίο διάστημα έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του, ύστερα από τις μεγάλες επιτυχίες «Παίρνω την ευθύνη» και «Παρεξήγηση», που χορεύονται και ακούγονται… non stop σε κάθε μαγαζί που αγαπά την ελληνική μουσική. Ο τραγουδιστής, μίλησε στο Φώτη και τη Μαρία για πολλά θέματα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην γνωριμία του με τον Stan, που ήταν και η αρχή για να ανοίξει ο δρόμος της επιτυχίας για τον ίδιο.

Ο καλλιτέχνης, που εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία στην πίστα του «Caramela live» μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη, το Χάρη Κωστόπουλο, τον Σάκη Αρσενίου, τον Κυριάκο Κυανό και τους Knock Out, ανέφερε πως η γνωριμία του με τον Stan ήρθε εντελώς τυχαία, μέσω κάποιων κοινών γνωστών στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, οι δύο καλλιτέχνες έτυχε να μιλήσουν περί καλλιτεχνικών, και να καταλήξουν στην απόφαση για μια ενδεχόμενη συνεργασία. Και κάπως έτσι, ήρθε η επιτυχία για τον τραγουδιστή.

Τυφλή εμπιστοσύνη ο τραγουδιστής δείχνει στον Χριστόδουλο Σιγανό, τον παραγωγό του, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, ενώ παράλληλα δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο, να συνεργάζεται με έναν παραγωγό όπως αυτός. Όσο για τον μέχρι τώρα απολογισμό του; Ο τραγουδιστής απλά ζει το όνειρό του και απολαμβάνει κάθε στιγμή της επιτυχίας του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024