211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντρεύεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη – H αναγγελία του γάμου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Καλοκαίρι συναυλιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ευχάριστα νέα για την αγαπημένη τραγουδίστρια 

Μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να απασχολεί με τις επαγγελματικές της δουλειές, όμως, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι έκανε και με την σχέση που διατηρεί εδώ και καιρό με δικηγόρο, με τον οποίο αποκαλύφθηκε πως θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας!

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η τραγουδίστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου και μαζί αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο, σημαντικό βήμα στη σχέση τους. Η αναγγελία του γάμου τους είναι πλέον γεγονός, αφού δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Εστία και ο γάμος θα γίνει στη Βάρκιζα.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Παντρεύεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη – H αναγγελία του γάμου:

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει η αναγγελία γάμου.

Λίγο καιρό πριν, ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της στα Κουφονήσια, όπου πέρασαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024