211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλά για τη συνεργασία του με τον Θάνο Καλλίρη

kalliris-livieratos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λάμπης Λιβιεράτος | Ειδήσεις – Νέα

Σε μια από τις συχνές τηλεοπτικές και δημόσιες εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα είδαμε ακόμα μια φορά τον Λάμπη Λιβιεράτο. Τη φορά αυτή, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega με μία», όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με τον Θάνο Καλλίρη, αλλά και τη νέα δισκογραφική επιτυχία του, το ντουέτο «Γύρισε Ξανά», με τον ράπερ Βο.

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν εκείνος που εμπιστεύτηκε τον Λάμπη Λιβιεράτο και πραγματοποίησε εμφανίσεις μαζί του, σε μια περίοδο δύσκολη για τον δεύτερο, κατά την οποία κανείς άλλος δεν τον εμπιστευόταν. Και αυτό διήρκησε για πολύ, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη περίοδο συνεργασίας. Όμως, επειδή όλα κάποτε κάνουν τον κύκλο τους, έτσι ήρθε και η στιγμή να τελειώσουν οι κοινές τους εμφανίσεις. Το γεγονός σχολίασε ο αγαπημένος καλλιτέχνης, τονίζοντας ωστόσο πως ενώνει τους δυο τους μακροχρόνια φιλία και συνεργασία, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως τη λήξη της συνεργασίας τους αυτή τη φορά θέλησε ο Θάνος.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλά ο τραγουδιστής ένιωσε πως η συνεργασία τους χρειάζεται μια παύση, μια περίοδο όπου και οι δύο θα ξεκουραστούν και θα φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Παρότι το τέλος της συνεργασίας στενοχώρησε τον Λάμπη, αφού ο ίδιος ήθελε να συνεχιστεί, μένει στο γεγονός πως πραγματοποίησαν μια μεγάλη σειρά live εμφανίσεων, που μόνο καλές αναμνήσεις του έχουν αφήσει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024