211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

RÊVER Seaside: Νίκος Μακρόπουλος και Βασιλική Νταντά σε ένα μοναδικό live

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ 2024 ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε μαζί τους δύο καλλιτέχνες; 

Νίκος Μακρόπουλος και Βασιλική Νταντά έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση στο RÊVER Seaside το βράδυ της Πέμπτης, 2 Ιουλίου. Οι δύο καλλιτέχνες, που στο παρελθόν έχουν συναντηθεί και στην πίστα του Frangelico, έχουν δοκιμασμένη χημεία και το αποτέλεσμα θα είναι μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση!

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Κάθε εβδομάδα, στο χώρο του παραλιακού μαγαζιού θα βλέπουμε live από αγαπημένα ονόματα με βραδιές που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera. Στο προηγούμενο live του μαγαζιού απολαύσαμε τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ πολλές ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Η Βασιλική Νταντά επιστρέφει σε μια μοναδική εμφάνιση έχοντας στις αποσκευές της τις πρόσφατες κυκλοφορίες της «Όλα τα ναι» και «Summer Cover 2K20», ενώ από την άλλη ο Νίκος Μακρόπουλος επίσης επιστρέφει με το κομμάτι «Είμαστε ένα» που έχει αγαπηθεί από το κοινό του. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση την Πέμπτη αυτή! Δες την ανάρτηση για την επερχόμενη αυτή εμφάνισή τους.

RÊVER Seaside: Νίκος Μακρόπουλος και Βασιλική Νταντά σε ένα μοναδικό live

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024