211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Ελένη Χατζίδου μιλά για τον χωρισμό της

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ελένη Χατζίδου τελευταίες ειδήσεις

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στο περιοδικό «YOU» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκτενώς στα προσωπικά της, αλλά και τον χωρισμό με τον επί τεσσεράμισι χρόνια σύντροφό της, Γιώργο Τσούνη. Oι δυο τους μπορεί να αγαπιούνταν, όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό που μέτρα σε μία σχέση, σύμφωνα με την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η γνωστή καλλιτέχνης, που η σεζόν μπορεί να μην ήταν τόσο τυχερή στα προσωπικά της, όμως στα επαγγελματικά της συνέβη ακριβώς το αντίθετο, αφού το σχήμα όπου εμφανίζεται με το Πάνο Κιάμο στην σκηνή του «Club22» γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία, μίλησε για τον λόγο του μεγάλου αυτού χωρισμού. Η ίδια αποφάσισε να δώσει τέλος στην πολυετή αυτή σχέση, αφού οι ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της είχαν αλλάξει τα δεδομένα αυτής της σχέσης.

Έτσι, ο Γιώργος δεν ήταν πια η πρώτη προτεραιότητά της και ο ίδιος δεν ήταν και τόσο ευτυχής για το αποτέλεσμα αυτό. Η κατάσταση αυτή, αλλά και η έλλειψη σπίθας στη σχέση τους που είχε σβήσει ολοκληρωτικά, την οδήγησαν στην καθοριστική απόφαση για τη ζωή της. Ούτως ή άλλως, όπως η ίδια επεσήμανε βρίσκονταν και οι δύο σε μια ηλικία κατάλληλη για γάμο και παιδιά, οπότε θα μπορούσε ακόμα και αυτό να είχε συμβεί, αφού και η ίδια το επιθυμεί. Όμως, επέλεξε να μην συμβιβαστεί και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Τα καλύτερα έρχονται!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024