211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Επιστρέφει με εμφανίσεις ο Θοδωρής Φέρρης – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Romeo Club αθηνα φερρης κρατηση τηλεφωνο τιμη φιαλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε στο πλευρό του; 

Μερικούς μήνες μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η συνεργασία τους, Romeo Club και Θοδωρής Φέρρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και πάλι και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια νέα σειρά εμφανίσεων που θα κάνει την έναρξή της, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, που πέρσι τον είδαμε εκεί μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη, θα βρίσκονται φέτος η Josephine, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χρήστος Ζώτος.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Ο @thodorisferris παρέα με την @josephinewendel ανεβαίνουν στο live stage του #romeoclub την Παρασκευή 19 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δεσμεύονται να σας οδηγούν σε νύχτες απόλυτης διασκέδασης! Μαζί τους η @katerinalioliouofficial & @xzotos !», έγραψε το νυχτερινό κέντρο στην ανάρτηση που έκανε και ανακοίνωσε τη νέα αυτή συνεργασία που έρχεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις στο instagram.

Tελευταία φορά, τον καλλιτέχνη είδαμε σε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, και πάλι μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη. Οι δυο τους ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο Barbarella, τον Ιανουάριο, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα διακόπηκε λόγω των εξελίξεων με τον κορονοϊό.

Romeo Club: Επιστρέφει με εμφανίσεις ο Θοδωρής Φέρρης – Πότε κάνει πρεμιέρα;

https://www.instagram.com/p/CBdYe3uAOTO/

https://www.instagram.com/p/CBfmPJSgbac/

https://www.instagram.com/p/CBd64-GHcS0/

https://www.instagram.com/p/CBd9qgRjN7_/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024