211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Μαρτάκης: Από τραγουδιστής… παρουσιαστής!

martakis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαρτάκης 2015

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες από τη στιγμή που οι εμφανίσεις του στην πίστα του «Posidonio» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έλαβαν τέλος, και ο Κώστας Μαρτάκης έκλεισε κιόλας την επόμενη επαγγελματική του συμφωνία. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με το τραγούδι, όπως πολύ σωστά θα φανταζόμασταν όλοι, αλλά με την τηλεόραση, αφού θα είναι ο παρουσιαστής καινούριου τηλεπαιχνιδιού.

O αγαπημένος τραγουδιστής –και πια παρουσιαστής- ήρθε σε συμφωνία με το κανάλι Epsilon και έτσι θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι «Super Buzz». Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, όμως το γεγονός είναι επιβεβαιωμένο από το κανάλι αλλά και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Για την ακρίβεια, ο Κώστας Μαρτάκης ανέβασε ήδη μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται στα πρώτα γυρίσματα για την νέα αυτή εκπομπή. Το ακριβές περιεχόμενο του παιχνιδιού δεν είναι ακόμα γνωστό, όμως σίγουρα ο αγαπημένος τραγουδιστής θα τα καταφέρει για ακόμα μια φορά περίφημα και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις. Πάντως, όσο καλά και αν τα πάει, εμείς περιμένουμε την επόμενη live εμφάνισή του σε κάποιο κέντρο, προκειμένου να τον απολαύσουμε και πάλι. Και ελπίζουμε να μην αργήσει πολύ, λόγω των νέων του υποχρεώσεων.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024