211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Πάριος: Θυμόμαστε τη συνεργασία τους στην Ιερά Οδό

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Πάριος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τη σεζόν 2005 – 06.

H Νατάσα Θεοδωρίδου και o Γιάννης Πάριος ένωσαν την αίσθηση της ελληνικής μουσικής με τη σύγχρονη ποπ, και η συνεργασία τους στην Ιερά Οδό το χειμώνα του 2005-2006 ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα της επιτυχίας τους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη χαρακτηριστική φωνή της και την αδιαμφισβήτητη σκηνική παρουσία της, ένωσε τη φωνή της με τον Γιάννη Πάριο, τον διαχρονικό ερμηνευτή της ελληνικής μουσικής, για να χάρισαν τότε μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Η βραδιά της πρεμιέρας, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2005, αποτέλεσε ένα καλλιτεχνικό γεγονός που συνδύασε την ερμηνεία με την ποιότητα. Η αλληλεπίδραση των δύο καλλιτεχνών δημιουργούσε μια δυναμική ατμόσφαιρα που ενθουσίασε το κοινό. Το πρόγραμμα, επικεντρωμένο στη μουσική και χωρίς περιττά σόου, έφερε στο προσκήνιο τον μοναδικό τους φωνητικό ταλέντο και τις μεγάλες τους επιτυχίες. Μαζί τους το πρόγραμμα ολοκλήρωσε ο Σαρμπέλ, που τότε είχε ένα σημαντικό ρεύμα στην ελληνική ποπ μουσική.

Η συνεργασία τους στην Ιερά Οδό δεν περιορίστηκε μόνο στη σκηνική παρουσία. Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πάριος αλλά και ο Σαρμπέλ ενίσχυσαν την επαγγελματική τους σχέση και μέσω της δισκογραφίας. Τα ντουέτα της Νατάσας με τον Σαρμπέλ στο  «Να ΄σουν θάλασσα» και με τον Πάριο στο «Δε σε ξεπέρασα» αποτέλεσαν τότε μεγάλες επιτυχίες που συνδέθηκαν στενά με τη συνεργασία τους και επιβεβαιώνουν την εξαιρετική χημεία τους.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, παρά την απουσία σόου και εντυπωσιακών εφέ, ήταν χαρακτηριστική της ποιότητας που προσφέρουν οι δυο τους και συνεχίζει να είναι μια ανάμνηση για τους φίλους της ελληνικής μουσικής. Δες βίντεο από το live τους τότε παρακάτω.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Πάριος: Θυμόμαστε τη συνεργασία τους στην Ιερά Οδό

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024