211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε πασχαλινές συνταγές

Δέσποινα Βανδή εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια λατρεύει τη μαγειρική και αυτό είναι γνωστό. 

Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστό πως  αγαπάει πολύ τη μαγειρική και με κάθε ευκαιρία μπαίνει στην κουζίνα. Αυτή την περίοδο, εκμεταλλεύεται στο έπακρο την παραμονή της στο σπίτι και δοκιμάζει πολλές συνταγές. Λόγω των γιορτινών ημερών, η τραγουδίστρια έφτιαξε, όπως κάνει κάθε χρόνο, τσουρέκια και φυσικά μοιράστηκε τη συνταγή αλλά και το αποτέλεσμα με τους θαυμαστές της.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Τσουρέκια!!! Λοιπόν,επειδή μου ζητάτε επίμονα τη συνταγή θα σας την ξαναδωσω αν και το 2017 την έβαλα με βιντεάκι που μπορεί και να σας βοηθήσει περισσότερο! Είναι πανεύκολα και μάλιστα αφού τα ψήσετε και κρυώσουν κάποια μπορειτε να τα βάλετε στην κατάψυξη και οποτε θέλετε μέσα στο χρόνο τα ξεπαγωνετε και έχετε ολόφρεσκο τσουρέκι! Όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά έφτιαχνα και ατομικά και τους τα έδινα στο σχολείο για κολατσιό», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τον χειμώνα αυτό η τραγουδίστρια μάς χάρισε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Acro μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Οι εμφανίσεις τους ολοκληρώθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Δέσποινα Βανδή: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε πασχαλινές συνταγές

https://www.instagram.com/p/B_C6wvdpCXF/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024