211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: 6 τραγούδια που έγραψε για άλλους καλλιτέχνες και έγιναν επιτυχίες

Σ Αγαπάω Σου Φώναξα πετρος ιακωβιδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 Εσύ ήξερες ότι πίσω από αυτά τα hits κρύβεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης;

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή με τη μοναδική του ερμηνεία και τη δημιουργική του ικανότητα. Ενώ είναι γνωστός για τις επιτυχίες του ως ερμηνευτής, έχει επίσης αποδείξει τη συνθετική του δεξιότητα, γράφοντας τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες για άλλους καλλιτέχνες.

Η ικανότητα του καλλιτέχνη να δημιουργεί επιτυχίες όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για άλλους καλλιτέχνες, τον καθιστά έναν από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το ντεμπούτο του έκανε το 2015 με το single «Ο έρωτας μου γίνε» που αμέσως ξεχώρισε και έκτοτε η πορεία του ήταν μόνο ανοδική. Εκτός από δικά του τραγούδια, έχει υπογράψει και πολλά τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες.

Παρακάτω θα βρεις έξι από αυτά που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και έχουν αγαπηθεί πολύ. Εσύ ήξερες ότι πίσω από αυτά τα hits κρύβεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης;

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη δημιουργικότητά του, τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως συνθέτης, με τα έργα του να αφήνουν διαρκή σημάδια στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Πέτρος Ιακωβίδης: 6 τραγούδια που έγραψε για άλλους καλλιτέχνες και έγιναν επιτυχίες

Ξημερώματα – Κωνσταντίνος Αργυρός

Παίξε Μαζί Μου – Θοδωρής Φέρρης | 

Χτύπα – Stan | Μουσική – Στίχοι: Ιακωβίδης & Stan 

Τελικά Σε Ξεπέρασα – Νατάσα Θεοδωρίδου | Μουσική – Στίχοι: Ιακωβίδης

Μη Μιλάς – Γιάννης Πλούταρχος | Μουσική – Στίχοι: Ιακωβίδης

Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κωνσταντίνος Αργυρός | Μουσική – Στίχοι: Ιακωβίδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024