211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή: Κάνουν live από το σπίτι τους

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσο μένουμε σπίτι 

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή δε θα μπορούσαν να μην είναι κοντά στους θαυμαστές τους όσο μένουμε σπίτι. ‘Ετσι, μέχρι τώρα έχουν κάνει από κοινού δύο μοναδικά λάιβ στο Instagram που έχουν μοιραστεί και μέσα από τα IGTV.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για αυτά τα δύο υπέροχα live που μοιραστήκαμε μαζί σας από το σπίτι μας! Σε αυτές τις τόσο δύσκολες για όλους μας στιγμές η αγάπη σας, η στήριξη σας και τα γεμάτα αγάπη και ενθουσιασμό μηνύματα σας, μας έδωσαν δύναμη, κουράγιο, χαρά και αισιοδοξία! Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα όσο είμαστε ενωμένοι και μπορούμε να προσφέρουμε χαρά και αγάπη ο ένας στον άλλον καθένας από το πόστο του και με το δικό του τρόπο!
Κατερίνα μου… είναι δώρο Θεού για έναν τραγουδιστή να ενώνει τη φωνή του με τη δική σου!», έγραψε ο τραγουδιστής μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ενώ στη συνέχεια, ανέβασε σε ένα IGTV το live που έκαναν.

https://www.instagram.com/p/B-RttsiBTo0/

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή: Κάνουν live από το σπίτι τους

https://www.instagram.com/p/B-XsB4EJNX-/

Τον Διονύση τον χειμώνα είδαμε σε μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Ακάνθους, ενώ την Καίτη μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Έναστρον. Και οι δύο συνεργασίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και ολοκληρώθηκαν πρόωρα λόγω του κορονοϊού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024