211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μέλισσες: Προσφέρουν 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων

Μέλισσες νυχτερινο κεντρο που ερμφανιζονται 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας

Οι Μέλισσες καινοτομούν για ακόμα μια φορά και κάνουν μια σημαντική φιλανθρωπική κίνηση στην εποχή του κορονοϊού.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Έτσι επιστρατεύουν τη δημιουργικότητα των φαν τους, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό music video μαζί τους.  Αντί αμοιβής, θα δοθεί από το γκρουπ το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού. Δες αναλυτικά παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής του γκρουπ.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

READ PLEASE🙏🏻
Γεια χαρά σε όλους .
Έστησα κάμερα και φώτα στο σπίτι και είπα να γυρίσω το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version, λόγω της κατάστασης.
Όποιος videographer-cinematographer επαγγελματίας ή μη, έχει όρεξη και θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το project , μπορεί να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, που θα «έδενε» με την αισθητική του παραπάνω βίντεο και στο τέλος θα μοντάρω ένα video με τις πιο ταιριαστές συμμετοχές.
Όσων τα footages χρησιμοποιηθούν στο τελικό μοντάζ, θα αναγραφούν τα ονόματά τους στα credits.
Eπίσης αποφασίσαμε , ως ΜΕΛΙSSES, αντί αμοιβής, να προσφέρουμε το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.
Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά μυαλά εκεί έξω που θέλουν να «ξεσκουριάσουν» λίγο αυτές τις μέρες και να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό.
Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν :
ONOMA-EΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Παρακαλώ η δημιουργικότητα να περιοριστεί ΕΝΤΟΣ σπιτιού αλλά αν υπάρχει stock από εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης, επίσης θα γίνουν δεκτά.
Περιμένουμε τις ιδέες σας ,στο email: [email protected] , μέχρι την Παρασκευή 27/3 στις 18.00 . *το υλικό να είναι κατά προτίμηση HD ή ακόμα καλύτερα 4Κ

Μέλισσες: Προσφέρουν 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων

https://www.instagram.com/p/B-HrJmlh456/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024