211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλά για τον θάνατο του φίλου του, Σάκη Μπουλά

ζουγανελης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΝΕΑ 2015

Αδιαμφισβήτητα, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Το στοχευμένο, αιχμηρό και καυστικό του χιούμορ τον χαρακτηρίζει και είναι αυτό που αγαπάμε πιο πολύ σε αυτόν. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποτελεί μια μοναδική παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο, εδώ και δεκαετίες, έχοντας το δικό του προσωπικό τρόπο έκφρασης που δεν μπορεί να αποτυπωθεί εξίσου καλά από κανέναν άλλο.
Ο αγαπητός αυτός καλλιτέχνης, που φέτος εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία στη σκηνή του «Διογένης Studio», μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τη Μελίνα Ασλανίδου, παραχώρησε συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, Σάκη Μπουλά, αλλά και στα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε πως έφυγε από τη ζωή.
«Ανακουφίστηκα», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης όταν ρωτήθηκε για το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Και η ανακούφιση αυτή δεν ήταν καθόλου παράλογη, αφού εδώ και καιρό γνώριζε πως ο καλός του φίλος δεν είχε ακόμα πολύ καιρό ζωής, λόγω του προβλήματός του. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Μπουλάς ταλαιπωρούνταν πολύ και η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ επιβαρυμένη. Οπότε, όταν «έφυγε» ο Γιάννης Ζουγανέλης μπόρεσε να εκλάβει το γεγονός αυτό μόνο ως ανακούφιση και λύτρωση για τον ίδιο.
Όσο για το αν τον σκέφτηκε καθόλου μέσα στις γιορτές, ο ίδιος δήλωσε πως όχι, αφού πολύ απλά δεν τον βγάζει ποτέ από το μυαλό και την καρδιά του. Ο χαμός του φίλου του, του στοίχισε πολύ και κάθε μέρα που περνά του λείπει όλο και περισσότερο. Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του που δεν θα ξεχάσει όσο ζει

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024