211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης μαζί στο Vogue Club

Κωνσταντίνος Αργυρός Πέτρος Ιακωβίδης εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι δύο καλλιτέχνες; 

Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για ακόμα μια σεζόν στην ίδια πίστα και ετοιμάζονται να δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα σε αυτή στις 6 Μαρτίου 2020 στο Vogue Club.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Τους δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν η Ήβη Αδάμου, ο dj Λάχανο και η Ανδρομάχη. Μια συνεργασία που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη συμπρωτεύουσα. Οι δύο οικοδεσπότες έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη, οι οποίοι χάρισαν έναν μοναδικό 3μηνο εμφανίσεων και πρόσφατα έκαναν φινάλε, ενώ ετοιμάζονται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στην Αθήνα και το Teatro. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Vogue το βράδυ του φινάλε των δύο καλλιτεχνών και ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Πάολα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έχουν γίνει ήδη στα social media για την επερχόμενη αυτή συνεργασία. Τελευταία φορά, τους δύο τραγουδιστές είδαμε στην πίστα του Fantasia το καλοκαίρι του 2017. Τώρα, τρία χρόνια μετά ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης μαζί στο Vogue Club

https://www.instagram.com/p/B8-BC9YlNn1/

https://www.instagram.com/p/B8wXfa9JE4G/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024