211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Το παιχνίδι μου έδωσε παραπάνω αναγνωρισιμότητα»

η Ειρήνη Παπαδοπούλου με μπλε μαγιο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ειρήνη Παπαδοπούλου ειδήσεις

Την γνωρίζουμε αρκετά χρόνια, όμως με τη φετινή συμμετοχή της στο σόου χορού «DWTS» αλλά και με την εκρηκτική παρουσία της, έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της και φυσικά να απολαμβάνει περισσότερη δημοσιότητα από ό, τι είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Αυτό τουλάχιστον παραδέχτηκε και η ίδια, σε δηλώσεις της στα Παραπολιτικά για την συμμετοχή της στο σόου. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε ανοιχτά πως το παιχνίδι της προσέφερε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και τις έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό ικανότητές της, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως η ίδια δήλωσε ο κόσμος, πέρα από όλα αυτά, μπορεί να την μάθει και ως προσωπικότητα, κάτι που δεν θα είχε την ευκαιρία να κάνει αλλιώς.

Όσο για τις υπερβολικά σέξι εμφανίσεις της στη σκηνή του σόου, δήλωσε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς που δέχεται. Άλλωστε, έχει συνηθίσει να παρουσιάζεται σέξι στις νυχτερινές εμφανίσεις στα κέντρα όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, τον καιρό αυτό, παράλληλα με τα Live, το κοινό της την απολαμβάνει και στις εμφανίσεις της στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και του Χρήστου Χολίδη στην πίστα του «Frangelico». Ωστόσο, μπορεί να απολαμβάνει τα κομπλιμέντα όπως ανέφερε, αλλά δεν συμφωνεί με όσους μένουν μόνο σε αυτά και δεν δίνουν καμία σημασία στις τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά και στην προσπάθεια που κάνει σε κάθε live.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024