211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Αποκαλύπτει ποια περίοδο δεν ήταν ευτυχισμένος!

Γιώργος Τσαλίκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέες Δηλώσεις – Γιώργος Τσαλίκης

Αποτελεί ένα από τα πιο αισιόδοξα και ευχάριστα πρόσωπα του καλλιτεχνικού στερεώματος. Πάντοτε χαμογελαστός και γεμάτος θετική ενέργεια, πράγμα που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο στην μεγάλη επιτυχία του, ο Γιώργος Τσαλίκης, έχει υπάρξει στο παρελθόν πολύ πιεσμένος και δυστυχής. Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΥΟU και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη εκείνη περίοδο της ζωής του. Σύμφωνα με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, η περίοδος αυτή ήταν εκείνη που άνηκε, ως παρουσιαστής του «Δέστε τους» στο δυναμικό του ALPHA.

Τότε, όπως δήλωσε, εργαζόταν πολλές ώρες, μη έχοντας καθόλου προσωπικό χρόνο για τον ίδιο. Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να βρισκόταν στο κανάλι από τις 8 το πρωί έως και αργά το απόγευμα, ενώ παράλληλα έκανε μιούζικαλ αλλά και, όπως πάντα, με το τραγούδι. Τότε λοιπόν, παραδέχτηκε πως ήσουν έβγαζε ένα πιο ξινό πρόσωπο, αλλά όπως και ο ίδιος εύστοχα δήλωσε, είναι λογικό να εξέπεμπε κάτι ανάλογο με τα συναισθήματά του.

Πλέον, ο τραγουδιστής έχει αφήσει όλα αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα πίσω του και είναι στα καλύτερά του. Οι νέες του μουσικές επιτυχίες σκίζουν κυριολεκτικά, ενώ οι εμφανίσεις του, στο «Central Live» μαζί με τον Πάνο Καλίδη, έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού, που κάθε φορά κατακλύζει το κέντρο για να τους απολαύσει. Ευχόμαστε μια ανάλογη πορεία και στο μέλλον.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024