211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νικός Οικονομόπουλος: H απάντηση του προσωπικού του «Κέντρου Αθηνών»

Νικός Οικονομόπουλος που τραγουδαει μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για την ξαφνική αποχώρηση του τραγουδιστή

O Νίκος Οικονομόπουλος, με μια ανακοίνωση στο Instagram, την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, έκανε γνωστό πως παύει να συνεργάζεται με το Κέντρο  Αθηνών, ύστερα από τρία χρόνια, αλλά και πως σταματά ξαφνικά η συνεργασία τους για φέτος, νωρίτερα από το προγραμματρισμένο τέλος.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Το προσωπικό του κέντρου, αρκετά δυσαρεστημένο από την αποχώρηση του καλλιτέχνη, με μία λιτή αλλά σκληρή ανακοίνωση απαντάει σε εκείνον για την αιφνίδια λήξη της συνεργασίας.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η ανακοίνωση του προσωπικού

Οι εργαζόμενοι του «Κέντρου Αθηνών» απαντούν στον Νίκο Οικονόμοπουλο με μία ανακοίνωση που μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, αφήνοντας αιχμές για το παρασκήνιο της υπόθεσης.

«Εμείς οι εργαζόμενοι του “Κέντρου Αθηνών” ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που ό,τι φαίνεται δεν σήμαινε τίποτα γι’ αυτόν!

Όπως επίσης ευχαριστούμε για την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού μέσα στη σεζόν, αφήνοντας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά, δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε!

Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του “Κέντρου Αθηνών” για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη χρονικά για εμάς συγκυρία», αναφέρουν.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν οι τέσσερις μετρ του νυχτερινού κέντρου, «καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό, μηδενός εξαιρουμένου».

Να σημειωθεί ότι το «Κέντρο Αθηνών» δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής επί του ζητήματος, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους.

Νικός Οικονομόπουλος: H απάντηση του προσωπικού του «Κέντρου Αθηνών»

oikonomopoulos-kentro-athinon-729221120

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024