211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός : Έχεις δει την τρομερή ομοιότητα με τον πατέρα του;

Κωνσταντινος Αργυρος που τραγουδαει μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τον έχεις δει ποτέ; 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Τα τραγούδια του, έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό του αλλά και οι εμφανίσεις του γίνονται ανάρπαστες. Πλέον, βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για τη νέα σειρά εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Σε όλη του την προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια, είχε στο πλευρό του τους γονείς του που τον στηρίζουν και είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Ο πατέρας του τραγουδιστή έχει καταγωγή από τη Λευκάδα, όμως ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Ο Κωνσταντίνος έχει άλλα δύο αδέρφια, την Κατερίνα και τον Παύλο και είναι ι ιδιαίτερα γνωστοί ήδη από τη γέννησή τους μιας και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο μπαμπάς του καλλιτέχνη είναι ο Βασίλης Αργυρός και οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ! Ο μπαμπάς του τραγουδιστή πολλές φορές βρίσκεται στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει ο τελευταίος και απολαμβάνει το πρόγραμμά του. Παρακάτω, θα τον δεις σε στιγμιότυπο από μια τέτοια έξοδο.

Κωνσταντίνος Αργυρός : Έχεις δει την τρομερή ομοιότητα με τον πατέρα του;

αργυρός πατέρας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024