211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κοινή έξοδος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Snik που τραγουδαει εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε ποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασαν; 

Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και το τελευταίο διάστημα έχουν μαγνητίσει για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας. Το διάσημο μοντέλο και ο ράπερ κάνουν τα πάντα μαζί και φυσικά δε θα μπορούσαν να μην είναι μαζί και στην αλλαγή του χρόνου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, εκεί όπου για ακόμα έναν χειμώνα απολαμβάνουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε ένα μοναδικό πρόγραμμα. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν εκεί και απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι και τις τρυφερές στιγμές του, αφού η παρουσία των φωτογράφων δεν τους εμπόδισε να ανταλλάσοουν φιλιά και αγκαλιές.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Παράλληλα, ο Snik συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε διάφορα μαγαζιά, όπως είναι ο χώρος του Club 22, αλλά και άλλα στέκια στην πόλη. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από τη γιορτινή έξοδο με τη σύντροφό του.

Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κοινή έξοδος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024