211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Oικονομόπουλος- Βανδή: Συνεχίζουν την επιτυχία με επώνυμες παρουσίες

Oικονομόπουλος Βανδή καθονται μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

FEVER | Οικονομόπουλος – Βανδή

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της φετινής σεζόν αποτελεί αδιαμφισβήτητα αυτό που φιλοξενείται στη σκηνή του «Fever» και έχει συγκεντρώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο επικρατεί το αδιαχώρητο. Νίκος Οικονομόπουλος και Δέσποινα Βανδή δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ η εμφανής μεταξύ τους χημεία έχει ως αποτέλεσμα ένα πρόγραμμα μοναδικό, που κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει με τρόπο ανεπανάληπτο.

Και κάθε εβδομάδα, εκτός από το τεράστιο κοινό των δύο καλλιτεχνών που συρρέει να τους απολαύσει, οι επώνυμες παρουσίες δεν σταματούν ποτέ. Την εβδομάδα αυτή, πολλοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι των καλλιτεχνών που επέλεξαν το σχήμα για να περάσουν το βράδυ τους. Κάπου στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού ξεχώρισε η Νίκη Κάρτσωνα, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Μορφούλα Ντώνα.

Και η… παρέλαση διασήμων δεν τελείωσε εκεί, καθώς το Σάββατο το βράδυ με το πρόγραμμα διασκέδασαν, η Ελεονώρα Μελέτη, που φυσικά απόλαυσε το πρόγραμμα από το πρώτο τραπέζι – όπως συνηθίζει να κάνει συχνά άλλωστε- , ο Μάνος Γαβράς, αλλά και ο Γιώργος Καπουντζίδης, που ύστερα από τις συνεργασίες που έχει κάνει με την Δέσποινα Βανδή στο παρελθόν, διατηρεί μαζί της πολύ στενές φιλικές σχέσεις. Φυσικά, οι τραγουδιστές δεν παρέλειψαν να χαιρετήσουν τους καλεσμένους τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν σε αυτούς αλλά και στο κοινό μια αξέχαστη νύχτα. Και εννοείται πως τα κατάφεραν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024