211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με αυτή την ανάρτηση αποχαιρετά το 2019

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το συγκινητικό μήνυμα στα social media 

Mια ακόμα πολύ επιτυχημένη χρονιά έζησε φέτος επαγγελματικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Οι εμφανίσεις του στο Fantasia, που ακόμα συνεχίζονται, αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό, όπως επίσης και τα τραγούδια που κυκλοφόρησε.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Για όλα αυτά είναι ευγνώμων και δεν το κρύβει. Μάλιστα, μέσα από ένα ποστ αποχαιρέτησε το 2019 και μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για το κοινό του αλλά και τους συνεργάτες του.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Αποχαιρετώντας το 2019 … σιγά-σιγά θέλω να μοιραστώ μαζι σας κάτι … “Θυμάμαι στη παιδική μου ηλικία να κάθομαι στο πιάνο & να ονειρεύομαι , θυμάμαι τις στιγμές που έπιανα τον ευατό μου να σιγοτραγουδάει με φίλους τραγούδια που έχουν ταξιδέψει στο χρόνο από καλλιτέχνες που θαύμαζα ,θαυμάζω & εμπνέομαι. Φτάνω λοιπόν στο σήμερα όπου η δισκογραφική μου εταιρία Panik Records μου ανακοινώνει το ρεκόρ πωλήσεων του τελευταίου μου album “Το κάτι παραπάνω” & αυτό που θέλω να πω είναι αφενός οτι είμαι πολύ συγκινημένος -ενθουσιασμένος αφετέρου αυτό το λένε μόνο οι αριθμοί! Πραγματικός νικητής τελικά είναι αυτός
που ξεπερνάει τις φοβίες του, τις ανασφάλειες του , παλεύει να βρει τι είναι σωστό και λάθος, παλεύει με τα συναισθήματα του ώστε τελικά να βγει νικητής.
Ωφείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ που με την δική σας στήριξη & την αγάπη που μου δείχνετε με βοηθάτε ώστε να προχωράω και να συνεχίσω να παλεύω προς το καλύτερο! Θα συνεχίσω να μετράω συναισθήματα … οι αριθμοί έρχονται μετά! Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά την οικογένεια μου, την Panik Records τον @garsenakos και όλα τα παιδιά, τον Κώστα Μπερτάκη και την οικογένεια του, τους φίλους & συνεργάτες μου @soldatos_giannis , τον φίλο μου Παναγιώτη Μπρακούλια και τον φίλο μου @yannis_dimolitsas τον @kostasavgoulis την @_e_llena @fwteinaki @liapap @pansiamo και τους μουσικούς μου που δίνουν την ψυχή τους! Πάνω απ´ όλα οφείλω τα πάντα σε ΕΣΑΣ που διαβάζετε αυτό το κείμενο όπως επίσης το καλύτερο fan club ever @argiros_official_fan_club !
Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με αυτή την ανάρτηση αποχαιρετά το 2019

https://www.instagram.com/p/B6ltE-fB_h2/?utm_source=ig_embed

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024