211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι γάμοι της δεκαετίας: Ποιοι ήταν οι τραγουδιστές που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας; (2)

Σακης Ρουβας Γιαννης Βαρδης εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι γάμοι της δεκαετίας: Ποιοι ήταν οι τραγουδιστές που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας; 

2017

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά

Με λίγα αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2017, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο και τον ερχομό της κόρης του, προσκάλεσε φίλους και συγγενείς στη Λήμνο, όπου και πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο και τη βάφτιση της μικρής.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν με ένα παραμυθένιο γάμο και παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους. Ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, το ζευγάρι  ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρους τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η τελετή έγινε στο  παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Τηρώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα αλλά βάζοντας και τις δικές τους πινελιές σε αυτή την ημέρα, έζησαν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους πορείας.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης

Τον Ιανουάριο παντρεύτηκαν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης.  Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Δημήτρη, στο Λόφο Φιλοπάππου. Την τραγουδίστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο μπαμπάς της και ο γιος της, Νικολας και φυσικά έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της φόρεμα.

2018

Κατερίνα Στικούδη-Βαγγέλη Σερίφης

Μετά από 9 χρόνια σχέσης, το Σάββατο 25 Αυγούστου  2018 η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό επέλεξε να παντρευτεί στο Μορφάκι Θεσπρωτίας, τόπο καταγωγής του γνωστού μουσικού.

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ

O γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ έγινε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο κτήμα Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη και κουμπάρα τη Μαρία Μπεκατώρου. Στην άκρη μιας υπέροχης λίμνης, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 500 καλεσμένων στον ελληνικό γάμο της χρονιάς.

Νατάσα Μποφίλιου-Χρήστος Κορτσέλης

Η Νατάσα Μποφίλιου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη σε έναν μυστικό γάμο στο Χαϊδάρι. Ελάχιστες λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής, που έγινε την ίδια μέρα με εκείνη του Αντώνη Ρέμου, έγιναν γνωστές, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

 

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024