211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή στο Acro: Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

Δέσποινα Βανδή εμφανισεις μπουζουκια κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή στο Acro, μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019. Λίγο πριν το έτος μας αποχαιρετήσει, ένα νέο, δυναμικό σχήμα έκανε την εμφάνισή του και έρχεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση και πάλι.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Το πρώτο διήμερο για το κέντρο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ πολλές ήταν και οι επώνυμες παρουσίες που έδωσαν το παρών τη μέρα εκείνη στο νυχτερινό στέκι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή είχε συμπρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την πρώτη βραδιά του σχήματος που έχει έρθει για να κλέψει τις εντυπώσεις. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Acro γίνεται και πάλι ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης στην πόλη.

Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή στο Acro: Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή

Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή

Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024