211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Snik Noisy Club 22 | Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 – τηλ: 211-7707570

Club 22 Snik Mad Clip εμφανισεις κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

O αγαπημένος ράπερ έρχεται για ένα μοναδικό πάρτι! 

Ο SNIK και ο Noizy είναι δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής ραπ και χιπ-χοπ σκηνής, έρχονται για ένα μοναδικό πάρτι στο χώρο του Club 22 το βράδυ της Κυριακής, 15 Δεκεμβρίου 2019!

Ο Snik κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο «Θέμα χρόνου», το 2012 και έκτοτε έχει κατακτήσει την αγάπη του ελληνικού κοινού με τις κυκλοφορίες του. Η μια επιτυχία του διαδέχεται την άλλη και ο αγαπημένος ράπερ είναι εδώ για ακόμα ένα πάρτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις στην Αθήνα και σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις! Μαζί του, ένας ακόμα πολύ αγαπημένος ράπερ, ο Noisy, ο οποίος επίσης έχει βρεθεί ανάμεσα στα trendings του Youtube πολλές φορές με τις κυκλοφορίες του. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά και έχουν κυκλοφορήσει κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό της Ελλάδας και όχι μόνο. Όσοι αγαπούν τη ραπ σκηνή, αναμφίβολα, δε θα πρέπει να χάσουν το συγκεκριμένο πάρτι που έρχεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά το βράδυ της Κυριακής.

Το Club 22 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας και εδώ και χρόνια κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού. Και όχι άδικα. Οι συνεργασίες που κάνει πάντοτε κλέβουν τις εντυπώσεις στη νυχτερινή διασκέδαση και δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητιο. Φέτος, στη σκηνή του κέντρου τις Πέμπτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα βλέπουμε ξανά ένα hot σχήμα στη λαϊκή διασκέδαση που κλέβει τις εντυπώσεις: ο Αντύπας με τον Νίκο Ζωιδάκη, τον Κώστα Καραφώτη και την Εύα Μίλλη μονοπωλούν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση και μας χαρίζουν μοναδικές βραδιές. Κάθε εβδομάδα το νυχτερινό κέντρο γίνεται το απόλυτο hot spot ενώ τις Κυριακές είναι κοντά μας με το πιο δυναμικό πάρτι στην πόλη. Δες παρακάτω την ανάρτηση του αποψινού πάρτι που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη. Κάνε και εσύ την κράτησή σπου τώρα στο τηλέφωνο 211-7707570.

Snik Noisy Club 22 | Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Snik Noisy Club 22

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024