211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Θηβαίος: Πότε κάνει πρεμιέρα στη μουσική σκηνή «Σφίγγα»;

Χρήστος Θηβαίος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα σειρά εμφανίσεων για τον καλλιτέχνη.

Αυτόν τον χειμώνα, η Αθήνα φιλοξενεί έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους «επισκέπτες» της νυχτερινής της σκηνής, τον Χρήστο Θηβαίο. Ο γνωστός καλλιτέχνης επιστρέφει στην αγαπημένη του μουσική σκηνή, τη “Σφίγγα“, στα Εξάρχεια, για να μοιραστεί τη μουσική του με το κοινό του.

Σε μια σειρά εμφανίσεων κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου, ο Θηβαίος συναντά τους θαυμαστές του, συνοδευόμενος από τους εξαιρετικούς String Demons. Το πρώτο ραντεβού με το κοινό του ορίζεται για το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, μια βραδιά που υπόσχεται να είναι γεμάτη από μουσική και συναίσθημα.

Οι εμφανίσεις αυτές δημιουργούν μια νέα ατμόσφαιρα στην πόλη, με το κοινό να μπαίνει στον έντονο παλμό των Εξαρχείων. Το κοινό ανυπομονεί να αγκαλιάσει την πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της “Σφίγγας”.

Με τον Θηβαίο να δίνει το στίγμα της επιστροφής του, πολλοί άλλοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή κάθε Κυριακή, προσφέροντας στο κοινό μια ποικιλία μουσικών προγραμμάτων. Ανάμεσά τους, ο Στέφανος Κορκολής που ξεχωρίζει με τις μοναδικές του εμφανίσεις, προσφέροντας μια ακόμα διάσταση στον πολυσύχναστο στέκι των Εξαρχείων.

Ακολουθώντας τη ροή της μουσικής στην πόλη, η “Σφίγγα” γίνεται η αγκαλιά των καλλιτεχνών και του κοινού, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ψυχαγωγίας και έμπνευσης. Αυτή η μουσική σκηνή γίνεται ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν την ποιότητα και τον παλμό της Αθηναϊκής νυχτερινής ζωής.

Χρήστος Θηβαίος: Πότε κάνει πρεμιέρα στη μουσική σκηνή «Σφίγγα»;

Χρήστος Θηβαίος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024