211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού εμφανίζονται Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ONE κάθε Πέμπτη;

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ONE εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο πιο hot στέκι της Αθήνας!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η μπάντα ONE αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής των 90s. Με τον ιδιαίτερο τους ήχο και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, κατάφεραν να κατακτήσουν τις καρδιές του κοινού και να αφήσουν το στίγμα τους σε ένα μουσικό κεφάλαιο γεμάτο αναμνήσεις και νοσταλγία.

Οι συναυλίες τους ήταν πάντα γεμάτες ενέργεια και συναισθήματα, και η παρουσία τους στη σκηνή ήταν απλά ακαταμάχητη. Με επιτυχημένες επιλογές κομματιών και μια μοναδική αισθητική, κατάφεραν να διαμορφώσουν έναν ήχο που αναγνωριζόταν αμέσως και να επηρεάσουν μια ολόκληρη γενιά ακροατών.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Τη φετινή σεζόν μπορείς να τους απολαύσεις σε ένα μοναδικό live, κάθε Πέμπτη βράδυ, στο Voodoo Athens, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης που στεγάζεται στο κέντρο της πόλης και την οδό Πειραιώς 102-104.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Δες παρακάτω ένα video teaser του κέντρου όπου παρουσιάζει τις εμφανίσεις του αγαπημένου συγκροτήματος που είναι φέτος κοντά μας κάθε εβδομάδα. Στο ίδιο μαγαζί, κάθε Κυριακή απολαμβάνουμε σε μοναδικά live τον Κωνσταντίνο Νάζη, έναν ακόμα αγαπημένο τραγουδιστή που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες του.

Πού εμφανίζονται Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ONE κάθε Πέμπτη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024