211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων με επώνυμες παρουσίες

Εμφανίσεις Σαμπάνη στο Acro club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τελευταία Νέα Acro Club Σαμπάνης

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, ο Γιώργος Σαμπάνης μπορεί να είναι μουσικός , τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ωστόσο μπορεί να τα φέρνει εις πέρας όλα εξίσου – και εντυπωσιακά καλά. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η τεράστια επιτυχία που έχουν τόσο τα κομμάτια του, όσο και οι νυχτερινές του εμφανίσεις που πάντα κάνουν το κέντρο όπου τον φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα hot spot της αθηναϊκής νύχτας.

Έτσι και φέτος, οι εμφανίσεις του στο «Acro Club» με την Τάμτα έχουν συναρπάσει το κοινό του τραγουδιστή, που κάθε φορά γεμίζει το κέντρο και εμπιστεύεται πλέον με κλειστά μάτια την διασκέδασή του πάνω του. Και η εβδομάδα αυτή ήταν εξίσου επιτυχημένη με τις υπόλοιπες, αφού το μαγαζί ήταν κατάμεστο από κόσμο για ακόμα μια φορά, ενώ δεν έλειψαν και πάλι οι επώνυμες επισκέψεις. Τη φορά αυτή, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, που διασκέδασε με την παρέα της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας ολόκληρο το πρόγραμμα.

Βέβαια, από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και τα ευχάριστα… απρόοπτα, καθώς κατά τη διάρκεια που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, θαμώνας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ενώπιον όλων όσων βρίσκονταν εκεί πέρα, προς έκπληξη της κοπέλας αλλά και του κόσμου.  Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την χαρά του που επέλεξαν τον ίδιο για μια τέτοια σημαντική βραδιά και όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να αφιερώνει ερωτικά τραγούδια και ευχές στο μελλόνυμφο ζευγάρι.

å

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024