211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Επεισοδιακή αλλά λαμπερή η πρεμιέρα – Ρέμος – Ζουγανέλης – Ασλανίδου

η πρεμιέρα για Ρέμο- Ζουγανέλη- Ασλανίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΕΜΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Επιτέλους, το πιο ιδιαίτερο σχήμα του φετινού χειμώνα άνοιξε επιτέλους αυλαία το βράδυ της Παρασκευής, στις 5 Δεκεμβρίου. Το μεγάλο ραντεβού της φετινής σεζόν, όπου Γιάννης Ζουγανέλης, Αντώνης Ρέμος και Μελίνα Ασλανίδου έδωσαν στη σκηνή του «Διογένης Studio» πραγματοποιήθηκε προς χαρά των αμέτρητων θαυμαστών των καλλιτεχνών, που κατέκλισαν το κέντρο από νωρίς το βράδυ. Οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν ρέστα στη σκηνή του κέντρου, παρασύροντας τον κόσμο στις μοναδικές μελωδίες των τραγουδιών τους.

Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο σχήμα που πολλοί ήταν εκείνοι που ανυπομονούσαν να απολαύσουν, αφού αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα στη νυχτερινή Αθήνα. Την μεγάλη βραδιά άνοιξε η Μελίνα Ασλανίδου, που τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα της να έχει άκρως ανοδική πορεία αλλά και τα τραγούδια της να αγαπιούνται πολύ από το κοινό.

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο μοναδικός Γιάννης Ζουγανέλης, που με την ξεχωριστή παράσταση που έδωσε ξανά, επεφύλασσε πολύ γέλιο για το κοινό. Και φυσικά, στο αποκορύφωμα της λαμπερής βραδιάς έκανε την είσοδό του ο μεγάλος πρωταγωνιστής του σχήματος, Αντώνης Ρέμος, που απογείωσε το κέφι στα ύψη.

Στο γεμάτο κέντρο μπορούσε κανείς να διακρίνει πολλές επώνυμες παρουσίες που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα του σχήματος για να διασκεδάσουν και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Βέβαια, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η εγκυμονούσα σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, Ελεονώρα αλλά και η Χριστίνα Παππά με τη Στέλλα Δημητρίου και τη Στέλλα Γιαμπουρά που διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Και όπως πολλές φορές τυχαίνει σε πρεμιέρες να συμβαίνουν απρόοπτα, έτσι έγινε και τώρα, όταν γνωστός επιχειρηματίας μεράκλωσε και… πέταξε ένα τραπέζι πάνω στην πίστα, τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος έκανε το πρόγραμμά του. Φυσικά, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και επεσήμανε στο θαμώνα ότι… αν δεν αντέχει καλύτερα να μην πίνει. Με εξαίρεση αυτό το ατυχές γεγονός η πρεμιέρα των τριών καλλιτεχνών ήταν υπέρλαμπρη και ξεχωριστή και εκτυλίχθητε αφήνοντας την καλύτερη γεύση για αυτό που θα επακολουθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024